SOAL BAHASA CIREBON SD KELAS 5 PAKET 1


Ngrebut Senjata JepangSawise Jepang nyerah, BKR bebarengan karo rayat nggenteni cekel kuwasa. Tentara Jepang kang markase ning Cirebon, Kedungbunder, Palimanan pada gancang-gancang masrahaken kekuasaan Ian senjata. Senjata-senjata kang kudu dipasrahaken malah diunjali digawa ning Kedungbunder. Senjata mau akeh sing dibuang ning kedung uga ana sing dipendem ning Gunung Gundul. Saben dina mobil

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar