SOAL ULANGAN BAHASA SUNDA SD KELAS 3 PAKET 3


Pakakas Has Urang SundaSawatara suku bangsa di nagara urang boga pakarang nu has. Urang Aceh boga pakarangna rencong. Urang Madura pakarangna clurit. Urang jawa pakarangna keris.Urang Sunda ge boga pakarang has nu aheng. Kujang ngaranna.Baheula kujang mibanda pungsi pikeun pakarang galungan. Salian ti eta kujang ge sok dijieun pakarang kajayaan ku raja-raja.Jaman ayeuna pungsi kujang teh robah.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar