SOAL ULANGAN BAHASA SUNDA SD KELAS 3 PAKET 4


Rajaban di Sakola WindiPoe Saptu kamari di sakola Windi diayakeun kagiatan Rajaban. Eta, kagiatan teh dilaksanakeun dina raraga mieling Isro-Mirajna Nabi Muhammad SAW, Acara nu dilaksanakeunana cukup euyeub, Aya pangaosan nu mubaligna Ketua MUI Desa . Aya pagelaran rupa-rupa tarian islami. Aya oge acara ngabagikeun hadiah ka para juara pasanggiri.Saminggu samemeh eta acara , di sakola Windi

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar